Повече За Мен.


Моята работа и Длъжност

Телекомуникации

В момента работя като "Старши Инженер" за Telekom Austria Group и Мобилен Оператор "А1", ежедневието ми е свързано с поддръжката на много и различни телекомуникационни съоръжения. Интегрирането на нови системи и платформи.

Моето Хоби и Интереси

Микроконтролери

През далечната 1995 година когато TTL логиките привлякоха вниманието ми не бяха толкова достъпни, сега с "Arduino" и "Raspberry" и техните ресурси се чувствам като дете в сладкарница. Готови Проекти вижте от Бутона " Научете Повече ".

Последен Проект

Умен Дом / IoT

Като човек с увлечение към технологиите, последно време се фокусирах върху интегрирането на IoT в домът в който ще живея. Идеята да управляваш всичко от всякъде винаги ми е допадала, днес разработената система управлява изцяло моят дом, от системата за сигурност, до осветлението температурата, слънчевата енергия и водоподаването. А и е толкова удобна :)

Повелителят на мълниите.

Образованието

През 1999 година, се дипломирах със специалност "Електронно Изчислителна Техника". Години наред високо напрежение за мен беше това, което не може да усетиш при директен контакт. В последствие се дипломирах като "Електро Инженер", с това разширих вижданията си за електротехника, но така и не свикнах да наричам "Средно и Ниско Напрежение", напрежение до 20KV. :)

Основател съм на "RK Ware", научете повече на:

www.rk-ware.net

Тук ще ви разкрия още мои страсти и интереси.

Моите хобита, и истории от едно време.